Tuntikirjaus simppelisti kaikilla laitteilla

Visma Entryn avulla tuntikirjaus on helppoa ja nopeaa. Tuntien kirjaaminen onnistuu puhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Tunteja voi kirjata sekä kellokortti-tyyppisesti ajastimella että jälkikäteen.

Kirjaa tunnit helposti, missä ja milloin vain

Entryn avulla merkkaat työtunnit talteen juuri sillä laitteella, millä haluat. Järjestelmä tukee niin mobiililaitteita, tietokonetta kuin kellokortti- ja leimauslaitteitakin.

Työajanseuranta rakennusalalle? Tutustu sisartuotteeseemme Moveniumiin! »

ENTRY_IKONI_ULOTTEISUUS_300X300.png

Mobiili tuntikirjaus

Entryn mobiilisovellus kulkee kätevästi mukanasi. Sovelluksella työaikakirjaus on yksinkertaista ja helppoa.
ENTRY_IKONI_JOUSTAVUUS_300X300.png

Tuntien kirjaus tietokoneella

Rakenna kirjausnäkymästä itsellesi parhaiten sopiva: valitse ominaisuudet, joita tarvitset arjessa eniten.
ENTRY_IKONI_HENKILO_2_300X300.png

Kellokortti ja leimauslaitteet

Voit käyttää Entryä myös leimauslaitteilla. Merkkaa työaika aloitetuksi kellokortilla.

Työaikakirjaus Visma Entryllä: näin se käy

ENTRY_WEB_kayttoliittyma_tyoajankirjaaminen_600x900
1. Valitse projekti tai asiakas, jolle haluat kirjata työaikaa

 

ENTRY_WEB_kayttoliittyma_tyoajankirjaaminen_2_600x900
2. Aloita tuntikirjaus kellokortilla, tai merkitse jo tekemäsi työtunnit
ENTRY_WEB_kayttoliittyma_tyoajankirjaaminen_3_600x900
3. Tunnit ovat tallessa ja valmiina hyväksyttäväksi

Kokeile työajan kirjaamista vaikka heti

Kokeile, miten Entry toimii! Luomalla maksuttomat koekäyttötunnukset saat Entryn käyttöösi kahdeksi viikoksi. Voit kokeilla työajankirjausta ja muita työajanseurannan työkaluja vapaasti – ja kutsua mukaan myös muita käyttäjiä!

Katso video:
Työajan kirjaaminen Entryllä

ENTRY_WEB_kuvitus_1_850x566

Sähköinen tuntikirjaus helpottaa koko organisaation arkea

Digitaalinen tai sähköinen tuntikirjaus helpottaa työaikatietojen turvallista säilyttämistä ja siirtoa: sen avulla esimerkiksi sairauspoissaolojen ja henkilötietojen tietoturva on taattu. Sähköisen järjestelmän avulla tietoja voi myös siirtää eri järjestelmiin, esimerkiksi laskutusta tai palkanlaskentaa varten. 

Visma Entryn avulla työaikakirjaus käy käden käänteessä, ja tiedot on helppo viedä muihin järjestelmiin rajapintojen avulla. Tarvittaessa tunnit voi kirjata eri projektille, asiakkaalle tai kustannuspaikalle, minkä jälkeen tiiminvetäjät voivat tarkistaa kirjatut tunnit helposti – vaikkapa mobiilisovelluksen kautta.

ENTRY_WEB_kuvitus_3_850x566

Tuntikirjaus ja laskutus – työaikatiedot talteen myös laskutusta varten

Huolella tehdyt ja ajantasaiset tuntikirjaukset helpottavat myös laskutusta. Rajapinnat mahdollistavat tuntikirjausten siirron suoraan laskutusohjelmaan, jolloin esimerkiksi asiakasprojektien laskutus pysyy ajan tasalla. 

Visma Entrystä tiedot on helppo siirtää Visman taloushallinto-ohjelmistojen Fivaldin, Novan ja Netvisorin lisäksi myös Procountoriin, Netbaroniin, Talenomiin ja Pajadatan XPajaan.

Työtunnit ja niiden kirjaaminen

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin

Työaikalaki velvoittaa työnantajat työajanseurantaan ja tuntikirjausten säilyttämiseen esimerkiksi työsuojelutarkastusta varten. Lue lisää työaikalaista ja työajanseurannasta täällä.

Tuntien ja työajan seuranta on työnantajan vastuulla, joten kirjattua työaikaa seuraa työntekijän lisäksi työnantajan edustaja. Seurannan tarkoitus on ennen kaikkea varmistaa, että työntekijät saavat tehdystä työstä sovitun korvauksen, jonka maksaminen on työnantajan vastuulla. 

Työaikalaki ei määrittele erikseen, millä laitteilla tai miten työaikaa tulee kirjata ja seurata. Työaikaa ja tehtyjä työtunteja voikin kirjata monella tavalla, ja eri yrityksissä on tähän erilaisia ohjeita. Työajan seurannan voi halutessaan hoitaa vaikka kynällä ja paperilla, mutta valtaosa yrityksistä valitsee mobiilin työajanseurannan tai muun sähköisen järjestelmän.

Sähköisessä työajanseurantajärjestelmässä tehdyt ja kirjatut tunnit pysyvät tallessa tietoturvallisesti. Aikaa säästyy, kun työajan kirjaaminen tehdään siihen tarkoitetuilla työkaluilla. Työajanseurantajärjestelmästä voit esimerkiksi siirtää laskutettavat tuntisi sähköisesti taloushallinto-ohjelmaan, laskutusohjelmaan tai palkanlaskentaan. Tunneista ei tarvitse pitää kirjaa monessa paikkaa, tai tietoja siirrellä paperilta digitaaliseen muotoon.

Helpoin tapa kokeilla tuntien kirjausta siihen tarkoitetussa järjestelmässä on aloittaa Visma Entryn maksuton koekäyttö. Voit käyttää työajanseurantajärjestemää kahden viikon ajan maksutta ja kokeilla, millainen tapa tuntien kirjaamiseen sopii parhaiten omaan yritykseesi.

Kokeile Entryä maksutta 14 päivän ajan

Kokeile veloituksetta, miten Entry toimii! Pääset testaamaan työkaluja kahden viikon ajan maksutta.

Edullinen työkalu tuntien kirjaamiseen

Visma Entryn hinta perustuu valitsemaasi pakettiin sekä järjestelmän käyttäjien määrään. Ei piilokuluja! Valitse selkeistä tuotepaketeista tarpeisiisi sopiva ratkaisu ja kokeile sitä maksutta 14 päivää.

Entry Mini

Kevyt työajanseurantajärjestelmä yrityksille, jotka eivät tarvitse työajan tulkintaa tai räätälöityä palvelua.

9 € / kk

+ 2 € / käyttäjä / kk 

Kokeile maksutta

Entry Pro

Suosituin valinta

Monipuoliseen sekä mukautuvaan työajanseurantaan- ja tulkintaan. Sopii kaiken kokoisille yrityksille toimialariippumattomasti.

39 € / kk

+ 7 € / käyttäjä / kk 

Kokeile maksutta

Entry isoille yrityksille

Ratkaisu suuremmalle yritykselle tai ogranisaatiolle. Täysin räätälöity palvelukokonaisuus eri alojen tarpeisiin.

Pyydä tarjous!

 

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää Visma Entrystä? Ota yhteyttä!

 

Myynti

Pyydä tarjousta Visma Entrystä tai kysy järjestelmästä ja palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen; otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

Ma-pe klo 9-11 ja 12-16
+358 974 790 810 (mpm/pvm)
myynti.entry@visma.com

Koekäyttö

Kokeile Visma Entry -työajanseurantaa 14 päivän ajan! Koekäyttö on täysin veloitukseton, eikä sido mihinkään. Aloita kokeilu »

Sovellustuki

Mikäli asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin, saat nopeiten apua ottamalla suoraan yhteyttä sovellutukeen:

Ma-pe klo: 7-15
+358 974 790 800 (mpm/pvm)
tuki.devenor@visma.com

Löydät sovellustuen poikkeusaukioloajat 
täältä »