Työajan­seurantasovellus

Monipuolinen ja helppo sovellus työajan seurantaan: Visma Entry toimii niin mobiilissa kuin tietokoneellakin.

Työajanseurantasovelluksen avulla antaa täsmällistä tietoa ja helpottaa arkea

Entry on näppärä sovellus työajanseurantaan. Sen avulla työtunnit on helppo kirjata, tarkistaa ja hyväksyä. Tiedot on helppo siirtää esimerkiksi palkanlaskentaan ja sovellukseen voi rakentaa myös automaattisen työajan TES-tulkinnan. Entry on monipuolinen ja silti simppeli tapa työajan seuraamiseen kaiken kokoisille yrityksille

Etsitkö työajanseurantasovellusta rakennusalalle?
Tutustu sisartuotteeseemme Moveniumiin! »


Työajan kirjaus, tarkistus, hyväksyntä ja toimitus palkanlaskentaan yhden sovelluksen kautta

ENTRY_IKONI_ULOTTEISUUS_300X300.png

Työaikasovellus toimii kaikilla laitteilla

Työajankirjaus mobiilissa, tietokoneella, sovelluksella ja selaimessa. Tunteja voi kirjata joko jälkikäteen tai reaaliaikaisella seurannalla.

ENTRY_IKONI_SUUNNITTELU_300X300.png

Työaikatiedot jatkuvasti saatavilla

Työaikatiedot ja lomakertymät on helppo tarkistaa sovelluksesta missä ja milloin vain. Tiedot säilyvät sovelluksessa turvallisesti.
ENTRY_IKONI_MOBIILI_300X300.png

Helppokäyttöinen sovellus niin työntekijöille kuin esihenkilöillekin

Työaikatietojen, lomien ja poissaolotietojen hyväksyntä onnistuu samassa sovelluksella, kaikilla laitteilla. 

Kokeile työajanseurantasovellusta maksutta – aloita heti

Laita työajanseuranta-app Visma Entry testiin: kokeile sovellusta ilmaiseksi kahden viikon ajan. Saat halutessasi myös apua alkuasetusten tekemiseen ja käytön aloittamiseen!

ENTRY_WEB_kuvitus_15_850x566

Työajanseuranta valitsemallasi laitteella

Visma Entry toimii älypuhelimella ja tietokoneella, sovelluksella ja selaimella. Tiedot päivittyvät reaaliaikaisesti, ja sekä työntekijä että esihenkilö tai HR voi käyttää juuri sitä laitetta, mitä haluaa. 

ENTRY_WEB_kuvitus_16_850x566

Sovellus auttaa pitämään tiedot mukana ja tallessa

Visma Entryn avulla työaikatiedot kulkevat mukana ja pysyvät tallessa. Lisäksi sovelluksessa säilyvät esimerkiksi projekti- ja työohjeet, kuvat ja raportit – sekä jopa sähköiset allekirjoitukset.

Entry on tietoturvallinen ja Suomessa suunniteltu ja koodattu ohjelmisto. Tiedot näkyvät oikeille ihmisille, ja niitä käsitellään GDPR-lainsäädännön mukaisesti.

Työajanseuranta sovellus – FAQ

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin työaikasovellusten käytöstä.

Työajanseurantasovellus on ohjelmisto tai sovellus, johon työntekijät kirjaavat tekemänsä työtunnit. Näin työnantajan lakisääteinen velvoite työajanseurannasta täyttyy.

Kellokortti on fyysinen tunniste, jonka avulla työnantaja leimaa itsensä “sisään” työpaikalle saapuessaan. 

Nimi juontaa menneisyydestä, jolloin leimaukseen käytettiin nimensä mukaisesti pahvista korttia. Nykyään kellokortin virkaa toimittaa joko digitaalinen tunniste, “kulkulätkä” tai sovellus, jolla työntekijä kirjaa omaa työaikaansa. 

Työajanseurantasovellus on tyypillisesti ohjelmisto, joka toimii myös mobiilissa, joko applikaation tai puhelimen selaimen kautta. Moni hyvä työajanseurantajärjestelmä ja -ohjelmisto toimii kaikilla laitteilla, mutta mobiilikäytön mahdollisuus kannattaa aina tarkistaa, kun pohdit työajanseurantaohjelmiston tai -sovelluksen valintaa. 

Yksinkertainen sääntö: työajanseurannan tulisi olla kaikille osapuolille mahdollisimman helppoa. Siksi työajan kirjaaminen kannattaa mahdollistaa kaikilla laitteilla: puhelimella, tietokoneella ja tabletilla, ja varmistaa että tiedot ovat käytettävissä niin selaimessa kuin sovelluksessakin.


Monipuolisuus varmistaa, että jokainen työntekijä kirjaa tuntinsa, ja että tuntien seuraamiseen ja kuittaamiseen ei kulu ylimääräistä aikaa. Lue lisää mobiilista työajanseurannasta täällä!

Yleensä työajanseurantaan kirjataan työhön käytetty aika. Työntekijä voi kirjata työajan alkaneeksi työt aloittaessaan ja päättyneeksi silloin, kun hän lopettaa, tai raportoida työpäivän aikana käytetyt tunnit jälkikäteen. Työajanseurantaan kirjattavat tiedot ja mahdolliset yksityiskohdat sovitaan yleensä työpaikkakohtaisesti.

Työaikalaki velvoittaa työnantajan seuraamaan jokaisen työntekijän työaikaa. Laki ei kuitenkaan määrittele, miten seuranta tulee suorittaa – sovellus ei siis ole lain mukaan pakollinen.

Yrityksesi tarpeisiin sopiva työajanseurantasovellus kuitenkin helpottaa työpaikan arkea huomattavasti: moni yritys on vaihtanut sekavat tuntilaput ja excel-taulukot työajanseurantasovellukseen ja ollut tyytyväinen valintaansa. Lue kokemuksia työajanseurantasovelluksen käytöstä täällä!

Ilmaisia sovelluksia työajanseurataan on markkinoilla jonkin verran. Jos haluat vain kirjata työtunnit talteen, voi ilmainen työajanseuranta riittää tarpeisiisi hyvin. Jos taas haluat säästää henkilöstöhallinnan tai palkanlaskennan tunteja siirtämällä työaikatietoja suoraan lomasuunnitteluun tai taloushallintoon, tarvitset todennäköisesti maksullisen järjestelmän. 

Muista myös tarkistaa, että valitsemasi sovellus on tietoturvallinen, eivätkä esimerkiksi työntekijöiden henkilötiedot pääse sieltä vääriin käsiin. 

Työajanseurantasovellus – maksuton kokeilu

Kokeile työajanseurantasovellusta kahden viikon ajan! Kirjaudu sähköpostiosoitteen avulla ja aloita työajan seuranta vaikka heti!

Edullinen työajanseuranta­sovellus

Visma Entryn hinta perustuu valitsemaasi pakettiin ja käyttäjien määrään. Ei piilokuluja! Valitse tuotepaketeista yrityksellesi paras, ja kokeile sitä maksutta 14 päivää.

Entry Mini

Kevyt työajanseurantajärjestelmä yrityksille, jotka eivät tarvitse työajan tulkintaa tai räätälöityä palvelua.

9 € / kk

+ 2 € / käyttäjä / kk 

Kokeile maksutta

Entry Pro

Suosituin valinta

Sovellus monipuoliseen ja mukautuvaan työajanseurantaan- ja TES-tulkintaan. Sopii kaiken kokoisille yrityksille toimialariippumattomasti. Voit yhdistää ja viedä tietoja myös muihin järjestelmiin.

39 € / kk

+ 7 € / käyttäjä / kk 

Kokeile maksutta

Entry isoille yrityksille

Työajanseurannan ratkaisu suuremmalle yritykselle tai ogranisaatiolle. Täysin räätälöity palvelukokonaisuus eri alojen tarpeisiin.

Pyydä tarjous!

 

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää Visma Entrystä? Ota yhteyttä!

 

Myynti

Pyydä tarjousta Visma Entrystä tai kysy järjestelmästä ja palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen; otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

Ma-pe klo 9-11 ja 12-16
+358 974 790 810 (mpm/pvm)
myynti.entry@visma.com

Koekäyttö

Kokeile Visma Entry -työajanseurantaa 14 päivän ajan! Koekäyttö on täysin veloitukseton, eikä sido mihinkään. Aloita kokeilu »

Sovellustuki

Mikäli asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin, saat nopeiten apua ottamalla suoraan yhteyttä sovellutukeen:

Ma-pe klo: 7-15
+358 974 790 800 (mpm/pvm)
tuki.devenor@visma.com

Löydät sovellustuen poikkeusaukioloajat 
täältä »