Loma­suunnittelu ja poissaolojen seuranta

Visma Entry -työajanseurantajärjestelmä tehostaa vuosilomien ja poissaolojen seurantaa sekä lomasuunnittelua.

Lomasuunnittelu, poissaolojen seuranta ja kaikki lomapäivien kertymiseen liittyvä tieto yhdessä järjestelmässä

Suunnittele, seuraa, kirjaa ja hyväksy lomat ja poissaolot vaivattomasti. Hyväksyntäprosessia tehostavat esimiehille tulevat ilmoitukset loma- ja poissaolomerkinnöistä.

ENTRY_IKONI_ULOTTEISUUS_300X300.png
Siirrä kertyneet lomapäivät suoraan palkanmaksu-järjestelmästä Entryyn.
ENTRY_IKONI_JOUSTAVUUS_300X300.png
Lomasuunnittelu, lomien hakeminen ja hyväksyminen on helppoa.
ENTRY_IKONI_HENKILO_2_300X300.png
Entry tulkitsee automaattisesti lomakorvaukset ja erilaiset lomalajit.
ENTRY_IKONI_KOMMUNIKAATIO_300X300.png
Esimiehet saavat loma-anomuksista ilmoituksen.

Katso video:
näin vuosiloman kirjaus onnistuu Entryllä mobiililla

Kokeile poissaolojen ja vuosiloman kirjaamista vaikka heti

Kokeile, miten Entry toimii! Luomalla maksuttomat koekäyttötunnukset saat Entryn käyttöösi kahdeksi viikoksi. Voit kokeilla työajankirjausta ja muita työajanseurannan työkaluja vapaasti – ja kutsua mukaan myös muita käyttäjiä!

ENTRY_WEB_lomasuunnittelu-poissaoloseuranta_1_850x566

Suunnittele, kirjaa ja hyväksy vuosilomat ja poissaolot helposti

Et tarvitse erillistä lomasuunnittelupohjaa tai lomasuunnitteluexceliä: koko tiimin lomasuunnittelu onnistuu yhdessä näkymässä! Lomien suunnittelu, kirjaaminen ja kirjattujen lomapäivien hyväksyminen on helppoa, oli kyseessä sitten yksittäinen lomapäivä tai pitempi vuosilomajakso.
ENTRY_WEB_kuvitus_7_850x566

Määrittele itse käytettävät poissaololajit

Kirjaatpa sitten vanhempainvapaita, vuosilomia tai muita poissaoloja kuten pekkasia, voit perustaa ne Entryyn helposti. Vuosilomat, saldovapaat ja työaikapankin kautta käytetyt vapaat on helppo viedä suoraan palkanlaskentaan.

ENTRY_WEB_lomasuunnittelu_poissaoloseuranta-2_850x566

Lomapäivien kertymät tai saldot ovat läpinäkyvästi tiedossa

Käytettävien lomapäivien ja saldovapaiden määrät ovat sekä työntekijän että työnantajan nähtävillä läpinäkyvästi, samassa järjestelmässä. Voit tarkastaa kertymät tai saldot myös mobiililla.
ENTRY_WEB_kuvitus_8_850x566

Loma- ja poissaolodata pysyy arkistoituna, sekä työntekijän että työnantajan saatavilla

Poissaolotiedot ja lomasuunnitelmat löytyvät samasta järjestelmästä. Poissaolotiedoista on helppo rakentaa anonyymeja raportteja. Työntekijät voivat tarkistaa omat tietonsa helposti itse.

Lomapäivien kertyminen, lomasuunnittelu ja lomien hyväksyminen työajanseuranta­järjestelmän avulla

Lomien ja poissaolojen suunnittelu ja kirjaaminen on helppoa, kun käytössäsi on monipuolinen työajanseurantajärjestelmä. Järjestelmä auttaa niin vuosilomien kuin muidenkin poissaolojen, kuten perhevapaiden suunnittelussa, kirjaamisessa ja kuittaamisessa.

Kertyneiden vuosilomapäivien suunnittelu ja hyväksyntä työaika­järjestelmässä

Lomakalenterin avulla erillisiä lomasuunnittelu-exceleitä ei tarvita, ja tiedot suunnitelluista ja toteutuneista lomapäivistä pysyvät tallessa paikassa, johon sekä työntekijällä, HR:llä että esimiehellä on jatkuva pääsy. Yrityksen lomat ja poissaolot ovat aina nähtävillä yhdessä järjestelmässä, joten henkilöstön määrä eri ajankohtina on helppo tarkistaa. Yhteisessä näkymässä on myös helpompaa suunnitella loma-aikoja. 

Myös lomapäivien kertymisen seuranta helpottuu työajanseurantajärjestelmän avulla. Tieto kertyneistä lomapäivistä on saatavilla kaikilla laitteilla, joten HR:n aikaa ei tarvitse käyttää kertyneiden lomapäivien määrän tarkistamiseen. Esimies näkee tiimin tilanteen helposti, ja työntekijä omat lomakertymänsä.

Työaikajärjestelmä nopeuttaa myös anottujen lomien hyväksyntää. Tiiminvetäjät ja esihenkilöt saavat tiedon pyydetyistä lomapäivistä, ja voivat tarkistaa ja hyväksyä lomasuunnitelmat kaikilla laitteilla. 

Perhevapaat, sapatit ja opintovapaat samassa järjestelmässä

Vuosilomien lisäksi työaikajärjestelmään voi kirjata pitemmät poissaolot: äitiys- ja vanhempainvapaat, sairauspoissaolot, opintovapaat sekä esimerkiksi osa-aikaiseen työhön siirtymisen. TES-tulkinnan avulla myös palkanmaksu pysyy ajan tasalla henkilöstön poissaoloihin liittyvistä korvauksista tai muutoksista palkanmaksuun. 

Kun poissaolot kirjataan yhteen järjestelmään, voidaan niitä myös raportoida anonyymisti. Näin yrityksessä säilyy tieto esimerkiksi erityyppisten poissaolojen kehityksestä vuositasolla. 

Visma Entry helpottaa lomasuunnittelua, sekä tarjoaa kattavan loma- ja poissaoloseurannan. Lomien kirjaaminen ja hyväksyminen onnistuu kaikilla laitteilla, missä ja milloin vain. Entryn raportointiominaisuuksien avulla poissaolojen määrää ja kehitystä on helppo seurata työntekijöiden yksityisyyttä kunnioittaen.

Kokeile Entryä maksutta 14 päivän ajan

Kokeile veloituksetta, miten Entry toimii! Pääset testaamaan lomasuunnitteluun ja vuosilomakertymiin liittyviä työkaluja kahden viikon ajan maksutta.

Edullinen ja monipuolinen työajanseuranta­järjestelmä

Visma Entryn hinta perustuu valitsemaasi pakettiin sekä järjestelmän käyttäjien määrään. Ei piilokuluja! Valitse selkeistä tuotepaketeista tarpeisiisi sopiva ratkaisu ja kokeile sitä maksutta 14 päivää.

Entry Mini

Kevyt työajanseurantajärjestelmä yrityksille, jotka eivät tarvitse työajan tulkintaa tai räätälöityä palvelua.

9 € / kk

+ 2 € / käyttäjä / kk 

Kokeile maksutta

Entry Pro

Suosituin valinta

Monipuoliseen sekä mukautuvaan työajanseurantaan- ja tulkintaan. Sopii kaiken kokoisille yrityksille toimialariippumattomasti.

39 € / kk

+ 7 € / käyttäjä / kk 

Kokeile maksutta

Entry isoille yrityksille

Ratkaisu suuremmalle yritykselle tai ogranisaatiolle. Täysin räätälöity palvelukokonaisuus eri alojen tarpeisiin.

Pyydä tarjous!

 

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää Visma Entrystä? Ota yhteyttä!

 

Myynti

Pyydä tarjousta Visma Entrystä tai kysy järjestelmästä ja palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen; otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

Ma-pe klo 9-11 ja 12-16
+358 974 790 810 (mpm/pvm)
myynti.entry@visma.com

Koekäyttö

Kokeile Visma Entry -työajanseurantaa 14 päivän ajan! Koekäyttö on täysin veloitukseton, eikä sido mihinkään. Aloita kokeilu »

Sovellustuki

Mikäli asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin, saat nopeiten apua ottamalla suoraan yhteyttä sovellutukeen:

Ma-pe klo: 7-15
+358 974 790 800 (mpm/pvm)
tuki.devenor@visma.com

Löydät sovellustuen poikkeusaukioloajat 
täältä »