Työvuoro­suunnittelu-ohjelma

Suunnittele tiimisi työvuorot halutulle aikajaksolle ja jaa ne työajanseurantasovelluksen avulla suoraan työntekijän puhelimeen.

Työvuorosuunnittelu ja työajanseuranta yhdessä järjestelmässä

Entryn simppelillä työvuorosuunnittelu-ohjelmalla laadit työvuorot halutulle ajanjaksolle ja hahmotat tarvittavien resurssien tarpeen. Jaat suunnitellut työvuorot kätevästi työajanseurantasovelluksen avulla – työntekijät saavat tiedot suoraan puhelimeensa ja tietävät missä, milloin ja mitä heidän tulee olla tekemässä. Visma Entryn työvuorosuunnittelun avulla oikeat tekijät ovat oikeissa paikoissa, oikeaan aikaan!

ENTRY_IKONI_YHTEISTYO_300X300.png

Visma Entryn avulla helpotat ja nopeutat työvuorosuunnittelun arkea

ENTRY_IKONI_TASOT_300X300.png

Julkaise ja päivitä työvuorosuunnitelmaa reaaliajassa

ENTRY_IKONI_MOBIILI_300X300.png

Työntekijät saavat työvuorot ja niiden tarkemmat tiedot omaan puhelimeensa

Visma Entry on simppeli työkalu tuntilistojen ja työvuorojen suunnitteluun – kysy lisää

Ota yhteyttä niin kartoitetaan työvuorosuunnittelun tarpeesi yhdessä!
ENTRY_WEB_tyovuorosuunnittelu-ohjelma_1_850x566

Helppo ja skaalautuva kalenterinäkymä työvuorosuunnittelun apuna

 • Voit suunnitella työvuorot työntekopaikoille 
 • Luo vuorot helposti suoraan kalenterinäkymään
 • Määrittele aloitus- ja lopetusajat sekä liitä mukaan lisätiedot, kuten työvuoroon liittyvät työohjeet
 • Julkaise työvuorot ja ilmoita niistä työntekijöille sovelluksen avulla
 • Voit muuttaa tai päivittää työvuorosuunnittelmia tarvittaessa, tieto päivittyy järjestelmän käyttäjille muutoksen julkaisun yhteydessä
 • Kopioi jo toteutuneita työvuorosuunnitelmia pohjaksi uusille suunnittelujaksoille
 • Suunnitellut työvuorot säilyvät tallessa työvuorosuunnittelu-ohjelmassa ja voit palata niihin tarvittaessa myös jälkikäteen
ENTRY_WEB_tyovuorosuunnittelu-ohjelma-2_850x566

Työvuorotiedot suoraan työntekijöiden puhelimen sovellukseen

 • Visma Entry lähettää tiedot tulevista työvuoroista suoraan työntekijän puhelimeen tai tietokoneelle automaattisesti työvuorosuunnitelman julkaisun yhteydessä
 • Työntekijä näkee työvuorot selkeässä viikkonäkymässä ja saa klikkaamalla auki tarvittavat lisätiedot, kuten työntekopaikan yhteyshenkilön tiedot sekä työskentelyohjeet
 • Yksi järjestelmä kattaa kaiken – Entryn avulla työvuorot sekä työaikojen kirjaaminen kulkee mukana yhdessä sovelluksessa

Työvuoro­suunnittelu-ohjelma FAQ

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin työvuorosuunnittelusta.

Työvuorosuunnittelun tekeminen hoituu esimerkiksi perinteisesti kynällä ja paperilla, Excelillä tai siihen suunnitellulla järjestelmällä. Työvuoroja voi suunnitella viikkojen tai kuukausien jaksoille siten, että jokaiselle vuorolle on määritetty tekijä, aloitus- ja lopetuskellonaika sekä tarvittaessa tarkemmat työohjeet. Työvuorosuunnitelma tehdään tyypillisesti kohteille, projekteille tai asiakkaille. 

Työvuorosuunnittelu-ohjelman käyttö helpottaa toimintaa siten, että työvuorosuunnitelmien tekeminen sekä julkaisu tapahtuvat yhdessä paikassa ja käyttäjät saavat tiedon suoraan mobiilisovellukseen. Lisäksi työvuorosuunnitelmia voi muuttaa nopeasti ja reaaliaikaisesti niin, että muokkaukset näkyvät myös työntekijöille saman tien. Työvuorosuunnitelmat ja toteutuneet työtunnit ovat tallessa samassa järjestelmässä ja helposti toimitettavissa palkanmaksuun. 

Työajanseurantajärjestelmä on useimmiten käytössä kaikilla yrityksen työntekijöillä, joten tieto tulevista työvuoroista ja toteutuneista työajoista säilyy tallessa yhdessä ja samassa järjestelmässä.

Visma Entry soveltuu yrityksille ja yhdistyksille, jotka tekevät työvuorosuunnittelua. Entryn työvuorosuunnittelu on mainio valinta vaikkapa teollisuusyritykselle, sosiaali- ja terveysalan yritykselle, hotelli- ja ravintola-alan yritykselle sekä vähittäiskaupan alalle. Ota yhteyttä niin selvitetään työvuorosuunnittelun tarpeesi yhdessä!

Visma Entryn työvuorosuunnittelu sisältää nämä toiminnallisuudet:
 • Työvuorojen suunnittelu kalenterinäkymässä
 • Liitteiden ja lisätietojen lisäämismahdollisuus
 • Automaattiset ilmoitukset työvuoroista työntekijän mobiilisovellukseen
 • Työvuoroarkisto

Entryn käyttäjänä saat Työvuorosuunnittelu-ominaisuuden käyttöösi Entryn sisäisestä kaupasta ostoskärrykuvakketta klikkaamalla tai valitsemalla Asetukset > Tuotteet. Valitse Työvuorosuunnittelu ja katso tarkemmat ohjeet, miten rajaat tuotteen käyttöä palvelussa. Voit myös ottaa yhteyttä asiantuntijaamme.

Entry on simppeli työvuorosuunnittelu-ohjelma

Entryn avulla hoidat työvuorojen suunnittelun sekä työajanseurannan yhdessä järjestelmässä, jolloin palkanmaksukin käy kätevästi.

Haluatko kuulla lisää Visma Entrystä? Ota yhteyttä!

 

Myynti

Pyydä tarjousta Visma Entrystä tai kysy järjestelmästä ja palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen; otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

Ma-pe klo 9-11 ja 12-16
+358 974 790 810 (mpm/pvm)
myynti.entry@visma.com

Koekäyttö

Kokeile Visma Entry -työajanseurantaa 14 päivän ajan! Koekäyttö on täysin veloitukseton, eikä sido mihinkään. Aloita kokeilu »

Sovellustuki

Mikäli asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin, saat nopeiten apua ottamalla suoraan yhteyttä sovellutukeen:

Ma-pe klo: 7-15
+358 974 790 800 (mpm/pvm)
tuki.devenor@visma.com

Löydät sovellustuen poikkeusaukioloajat 
täältä »