Työajan­seuranta mobiilissa

Visma Entryn avulla työajan kirjaaminen ja tarkistaminen onnistuu mobiilissa; sekä sovelluksella että selaimella.

Entryn työajanseuranta­sovellus tarjoaa helpon ja yksinkertaisen käyttöliittymän mobiiliin työajanseurantaan

Visma Entry on helppokäyttöinen, aina mukana kulkeva mobiilisovellus ja pilvipalvelu työajan seurantaan. Entryn avulla työajanseuranta mobiilissa onnistuu mistä ja milloin vain, niin puhelimella kuin tabletillakin, työajanseurantasovelluksen avulla tai selaimella.

Tarpeissa mobiili työajanseuranta rakennusalalle? Tutustu sisartuotteeseemme Moveniumiin! »


Kirjaa, seuraa ja hyväksy työaika ja poissaolot reaaliaikaisesti, missä ja milloin vain:

ENTRY_IKONI_HELPPOKAYTTOISYYS_300X300.png

Räätälöitävä, selkeä aloitusnäkymä

Kukin käyttäjä voi valita näkyviin eniten käyttämänsä ominaisuudet. Tuntien kirjaaminen puhelimella on helppoa.
ENTRY_IKONI_MOBIILI_300X300.png

Työajan ja poissaolojen kirjaukset käyvät helposti

Sovellus kulkee aina mukana. Järjestelmä muistaa kirjautumisen, eikä tunnuksia tarvitse syöttää uudelleen.

ENTRY_IKONI_KESKITTAMINEN_300X300.png

Ei enää unohtuneita tuntikirjauksia

Visma Entryn mobiilisovellus lähettää käyttäjälle muistutukset esimerkiksi puuttuvista tuntikirjauksista.

Aloita työajan­seuranta mobiilissa heti

Laita Visma Entryn mobiiliominaisuudet testiin: kokeile työajanseurantajärjestelmää ilmaiseksi kahden viikon ajan. Saat halutessasi myös apua alkuasetusten tekemiseen ja käytön aloittamiseen!

ENTRY_WEB_kuvitus_14_850x566

Helpompaa arkea esihenkilöille

  • Tiiminvetäjät ja esimiehet voivat tarkistaa ja hyväksyä työaikakirjauksia sekä loma- ja poissaolotietoja missä ja milloin vain
  • Sovellukseen voi asettaa muistutukset myös esimerkiksi hyväksymättömistä työtunneista tai loma-anomuksista
  • Työajanseurantasovellus on yksinkertainen ja helppo käyttää puhelimella tai tabletilla – mukana on kuitenkin pääsy kaikkiin samoihin ominaisuuksin kuin tietokoneellakin
ENTRY_WEB_tyoajanseuranta-mobiili_850x566

Liikkuvan työn tiedot kulkevat aina mukana

  • Resurssisuunnittelu-ominaisuuden avulla uusien töiden tiedot kulkevat jatkuvasti mukana omassa puhelimessa
  • Työajan kirjaamisen lisäksi Entryn mobiilisovellukseen on helppo tuoda työn lisätiedot: työajan tarkemman kohdennuksen, kuvat, tarkemmat raportit työn kulusta ja vaikkapa sähköiset allekirjoitukset

Mobiili työajanseuranta FAQ

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin työajanseurannasta mobiilissa.

Mobiili työajanseuranta tarkoittaa sitä, että työntekijä voi merkitä tekemänsä työtunnit tai poissaolotiedot juuri silloin, kun pitääkin. Mobiili työajanseuranta tehdään puhelimella tai tabletilla, joko sovelluksella tai selaimessa, ja tiedot tallentuvat reaaliaikaisesti työajanseurantajärjestelmään.

Perinteinen kellokortti edellyttää työntekijän menemistä tiettyyn paikkaan, jotta työajankirjaus onnistuu. Kun työajan kirjaamisen voi tehdä puhelimella silloin, kun työ on alkamassa tai juuri päättynyt, on työajan seuranta sekä tarkempaa että työntekijöille helpompaa.

Mobiiliin työajanseurantaan tarvitaan laite: älypuhelin tai tabletti, sekä työajanseurantaan tarkoitettu sovellus tai pilvipalvelu. Esimerkiksi Visma Entry toimii kaikilla laitteilla, sekä selaimessa että mobiilisovelluksen kautta.

Työajanseurantasovelluksen tärkein ominaisuus on helppo ja selkeä työajan kirjaus sekä työtuntien tai poissalolokirjausten hyväksyntä. 

Erilaiset notifikaatiot ja muistutukset auttavat huolehtimaan työaikatiedot ajan tasalle arjen keskellä. 

Liikkuvaa työtä helpottaa entisestään, jos sovellus tai pilvipalvelu sisältää kaikki käytössä olevat ominaisuudet – näin toimii esimerkiksi Visma Entry.

Selaimella käytettävä työajanseurantajärjestelmä toimii kaikissa älylaitteissa, joissa on internet-selain ja nettiyhteys. Sovellusten käyttöjärjestelmävaatimukset löytyvät sovelluskaupasta – esimerkiksi Entry toimii kaikilla tuoreimmilla Android-versioilla sekä iPhonen iOS-versioilla.

Mobiilikäyttöisessä työajanseurannassa tärkeintä on, että valittu sovellus tai järjestelmä on mahdollisimman helppo käyttää. Kun tuntien kirjaaminen puhelimella on yksinkertaista, ja työajan tarkistaminen sekä hyväksyntäkin käy helposti, tulee tuntien kirjaamisesta ja työajanseurannasta vaivaton osa työpäivää.

Jos työtä tehdään paljon kentällä, kannattaa myös huomioida, että esimerkiksi resursoidut työt, ohjeet ja työajan raportit kulkevat sovelluksessa mukana. Entryn mobiiliversioissa ovat mukana kaikki samat tiedot ja ominaisuudet kuin tietokoneellakin.

Työajan­seuranta mobiilissa tekee arjesta sujuvaa – kokeile Visma Entryä maksutta 14 päivän ajan

Kokeile, miten Entry toimii! Luomalla maksuttomat koekäyttötunnukset saat Entryn käyttöösi kahdeksi viikoksi. Voit kokeilla mobiilia työajankirjausta ja muita työajanseurannan työkaluja vapaasti – ja kutsua mukaan myös muita käyttäjiä!

Edullinen ja monipuolinen työajanseuranta­järjestelmä

Visma Entryn hinta perustuu valitsemaasi pakettiin sekä järjestelmän käyttäjien määrään. Ei piilokuluja! Valitse selkeistä tuotepaketeista tarpeisiisi sopiva ratkaisu ja kokeile sitä maksutta 14 päivää.

Entry Mini

Kevyt työajanseurantajärjestelmä yrityksille, jotka eivät tarvitse työajan tulkintaa tai räätälöityä palvelua.

9 € / kk

+ 2 € / käyttäjä / kk 

Kokeile maksutta

Entry Pro

Suosituin valinta

Monipuoliseen sekä mukautuvaan työajanseurantaan- ja tulkintaan. Sopii kaiken kokoisille yrityksille toimialariippumattomasti.

39 € / kk

+ 7 € / käyttäjä / kk 

Kokeile maksutta

Entry isoille yrityksille

Ratkaisu suuremmalle yritykselle tai ogranisaatiolle. Täysin räätälöity palvelukokonaisuus eri alojen tarpeisiin.

Pyydä tarjous!

 

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää Visma Entrystä? Ota yhteyttä!

 

Myynti

Pyydä tarjousta Visma Entrystä tai kysy järjestelmästä ja palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen; otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

Ma-pe klo 9-11 ja 12-16
+358 974 790 810 (mpm/pvm)
myynti.entry@visma.com

Koekäyttö

Kokeile Visma Entry -työajanseurantaa 14 päivän ajan! Koekäyttö on täysin veloitukseton, eikä sido mihinkään. Aloita kokeilu »

Sovellustuki

Mikäli asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin, saat nopeiten apua ottamalla suoraan yhteyttä sovellutukeen:

Ma-pe klo: 7-15
+358 974 790 800 (mpm/pvm)
tuki.devenor@visma.com

Löydät sovellustuen poikkeusaukioloajat 
täältä »