Resursointi ja resurssi­suunnittelu

Suunnittele ja resursoi projektit sekä jaa sähköiset työmääräykset ja suunnitelmat työajanseurantajärjestelmän avulla.

Resursointi, resurssi- ja projektisuunnittelu sekä sähköinen työmääräys osana työajanseuranta­järjestelmää

Entryn avulla voit suunnitella sekä resursoida projektit ja jakaa projektin tehtävät tietoineen työntekijöille työajanseurantajärjestelmän kautta. Projektin ja tiimien vetäjät näkevät resurssitilanteen ja työntekijät saavat tiedot työtehtävistä Entryn sovellukseen.

Rakennusalan toimija! Tutustu rakennusalan tarpeisiin suunniteltuun Movenium Resurssisuunnitteluun.
Lue lisää Moveniumin Resurssisuunnittelusta »

ENTRY_IKONI_KALENTERI_300X300.png

Resursoi ja aikatauluta projektit helposti Entryssä.

ENTRY_IKONI_KESKITTAMINEN_300X300.png

Julkaise ja päivitä suunnitelmia tarvittaessa.

ENTRY_IKONI_ONLINE_300X300.png

Työntekijät saavat tiedot ja ohjeet omaan sovellukseensa.

Haluatko kuulla lisää resurssi­suunnitte­lusta?

Ota yhteyttä ja kartoita tarpeesi yhdessä asiantuntijan kanssa. Saat tarvitsemasi lisätiedot ja tarjouksen järjestelmästä!

ENTRY_WEB_resurssisuunnittelu_850x566

Resursoi ja suunnittele projektit Visma Entryn avulla

  • Entry sisältää työajanseurannan lisäksi näppärän resursointityökalun projektityötä tekeville yrityksille
  • Suunnittelunäkymä näyttää käynnissä olevat ja tulevat projektit, tehtäville määritetyt työntekijät sekä tehtävien keston
  • Suunnittelmia voi muuttaa ja päivittää tarvittaessa, ja tieto päivittyy kaikille järjestelmän käyttäjille saman tien
ENTRY_WEB_resurssisuunnittelu_2_850x566

Oikeat tekijät oikeissa paikoissa, oikeaan aikaan

  • Entryn resurssisuunnittelu lähettää tiedot tulevista projekteista ja kohteista suoraan työntekijän puhelimeen tai tietokoneelle
  • Muutoksia? Ei hätää, tieto kulkee yhden sovelluksen kautta ja ajantasaiset tiedot päivittyvät heti, kun muutos on tehty
  • Työntekijöiden ei tarvitse ottaa käyttöön uusia järjestelmiä – tiedot kulkevat mukana tutussa työajanseurantajärjestelmässä
ENTRY_WEB_resurssisuunnittelu_1_850x566

Välitä ja säilytä projektille resursoiduille tehtäville lisättyjä tietoja

  • Kun suunnittelet ja resursoit projekteja Entryssä, voit lähettää kaikki tarvittavat työohjeet, kohdetiedot ja muut työtä koskevat tarkennukset helposti saman järjestelmän kautta
  • Tiedot pysyvät tallessa, ja niihin voi palata tarvittaessa myös jälkikäteen

Resursointi & resurssisuunnittelu FAQ

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin resurssoinnista ja resurssisuunnittelusta.

Resursointi tarkoittaa tietyn työn, esimerkiksi projektin suunnittelua niin, että työn alkaessa kaikki tarvittavat työntekijät, työvälineet, ja osaamiset ovat saatavilla ja käytettävissä. 

Kun tarvittavat ihmiset on resursoitu oikeille projekteille, ja he tietävät heti projektin alussa, milloin heitä tarvitaan, jotta työt saadaan alkamaan ja etenemään suunnitellussa aikataulussa.

Resurssisuunnittelu tai resursointi tehdään projekteittain; sen avulla varmistetaan, että oikeat työntekijät ja oikea osaaminen ovat käytettävissä silloin kun tarvitaan. Työvuorosuunnittelu puolestaan varmistaa, että työvuoroissa – esimerkiksi kaupan alan aamu-, päivä- ja iltavuorossa – on riittävä määrä oikeanlaisia työntekijöitä.

Yksinkertainen vastaus: koska se on helppoa. Työajanseurantajärjestelmä on useimmiten käytössä kaikilla yrityksen työntekijöillä, niin tiiminvetäjillä kuin muillakin, joten tieto tulevista projekteista, tarvittavista resursseista ja ohjeet töiden suorittamiseen kulkevat helposti kaikilla mukana. 

Entryn käyttäjänä saat Resurssisuunnittelu-ominaisuuden käyttöösi Entryn sisäisestä kaupasta ostoskärrykuvakketta klikkaamalla tai valitsemalla Asetukset > Tuotteet. Valitse Resurssisuunnittelu ja katso tarkemmat ohjeet, miten rajaat tuotteen käyttöä palvelussa. Voit myös ottaa yhteyttä asiantuntijaamme tästä.

Kysy lisää resurssisuunnittelusta

Ota yhteyttä, niin selvitetään tarpeesi!

Haluatko kuulla lisää Visma Entrystä? Ota yhteyttä!

 

Myynti

Pyydä tarjousta Visma Entrystä tai kysy järjestelmästä ja palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen; otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

Ma-pe klo 9-11 ja 12-16
+358 974 790 810 (mpm/pvm)
myynti.entry@visma.com

Koekäyttö

Kokeile Visma Entry -työajanseurantaa 14 päivän ajan! Koekäyttö on täysin veloitukseton, eikä sido mihinkään. Aloita kokeilu »

Sovellustuki

Mikäli asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin, saat nopeiten apua ottamalla suoraan yhteyttä sovellutukeen:

Ma-pe klo: 7-15
+358 974 790 800 (mpm/pvm)
tuki.devenor@visma.com

Löydät sovellustuen poikkeusaukioloajat 
täältä »