Työaikapankki

Työajanseurantajärjestelmä Visma Entryn työaikapankki lisää joustoa työaikoihin.

Työaikapankki tarjoaa joustoa työaikoihin

Monipuolinen työajanseuranta mahdollistaa lakisääteisen paikallisen sopimisen ja erilaiset työajan joustot. Visma Entryn työaikapankki tuo joustavuutta esimerkiksi kertyneiden ylitöiden tai lomarahavapaiden pankittamiseen ja käyttöön. Kun sovitut ja pidetyt vapaat löytyvät samasta järjestelmästä, eivät järjestelyt aiheuta ylimääräistä säätöä! Visma Entryn avulla otat työelämän joustot käyttöön helposti.

ENTRY_IKONI_HELPPOKAYTTOOISYYS_2_300X300.png
Työaikapankki mahdollistaa erilaiset joustavat työaikamallit: työtuntien pankittamisen, pekkaspäivien kerryttämisen ja pankkivapaat.
ENTRY_IKONI_SUURENNUSLASI_300X300.png

Työnantaja ja työntekijä voivat helposti seurata sekä työaikapankin että saldojen kertymistä.

ENTRY_IKONI_ULOTTEISUUS_300X300.png

Liukumasaldot ja työaikapankki pysyvät Entryssä automaattisesti ajan tasalla.

Katso video:
näin käytät työaikapankkia Visma Entryssä

Kokeile työaika­pankkia vaikka heti

Kokeile, miten Entry toimii! Luomalla maksuttomat koekäyttötunnukset saat Entryn käyttöösi kahdeksi viikoksi. Voit kokeilla työajankirjausta ja muita työajanseurannan työkaluja vapaasti – ja kutsua mukaan myös muita käyttäjiä!

Miten voit hyödyntää työaikapankkia ja miksi se kannattaa ottaa käyttöön?

Yritys, joka tarjoaa henkilöstölleen joustoa työn ja vapaa-ajan välille, on houkutteleva työnantaja – myös kaikkein kilpailluimmilla toimialoilla. Työajan joustot tarjoavat mahdollisuuden myös kiirepiikkien tasaamiseen sesonkiluontoisessa työssä, eli mahdollisuudesta on usein hyötyä myös työnantajalle.

ENTRY_WEB_kuvitus_1_850x566

Palkitset työntekijöitä hyvin tehdystä työstä

Euromääräisen korvauksen sijaan voit tarjota työntekijälle tunteja pankkiin: esimerkiksi erityisen hyvästä työsuorituksesta tai luottamustehtävästä voi työaikapankin avulla palkita palkallisella vapaalla.
ENTRY_WEB_tyoaikapankki_1_850x566

Lomaraha vapaaksi? Työaikapankilla se onnistuu!

Voitte sopia euromääräisten korvausten vaihtamisesta palkallisiksi vapaiksi. Ansaittujen lomarahojen vaihto vapaapäiviksi esimerkiksi kesäloman yhteydessä onnistuu helposti työaikapankin avulla.

.

ENTRY_WEB_kuvitus_9_850x566

Pekkaspäivät eli työajan lyhennysvapaat

Työaikapankin käyttö mahdollistaa myös joidenkin alojen työehtosopimuksissa määritetyt pekkaset eli työajan tasaus- tai lyhennysvapaat. Pekkasvapaiden manuaalinen lisäys on helppoa ja käyttäminen vaivatonta.

ENTRY_WEB_kuvitus_11_850x566

Ylityötuntien vaihtaminen vapaaksi työaikapankin avulla

Työaikapankki mahdollistaa lisä- ja ylityötuntien pitämisen palkallisena vapaana – tällöin täytyy kuitenkin sopia siitä vastaako yksi ylityötunti aina yhtä pankkituntia vai millaisilla kertoimilla euromääräiset korvaukset muunnetaan tunneiksi.

Työaikapankin käyttöönotto edellyttää reaaliaikaista työajanseurantaa, sekä sitä että sovitut tunnit ja edut todella siirtyvät sinne niin, että työntekijä näkee pankkinsa saldon reaaliaikaisesti. Toimiva ja helppokäyttöinen työajanseurantajärjestelmä onkin välttämättömyys, jos yrityksessä harkitaan työaikapankin ottamista käyttöön.

Työaikapankin käyttöönotosta sovitaan aina työnantajan ja työntekijän välillä työaikapankkisopimuksella. Siinä määritellään, mitä tunteja, etuisuuksia tai bonuksia pankkiin voi tallettaa, miten säästettyä vapaata voi käyttää – esimerkiksi miten vapaan pitämisen ajankohdasta sovitaan sekä tuleeko työaikapankkiin talletetut tunnit pitää pois ennen työsuhteen loppua, vai voidaanko tunteja vaihtaa näissä tapauksissa rahaksi.

Kokeile työaikapankin sisältävää työajanseurantaa maksutta 14 päivän ajan!

Visma Entryn vakio-ominaisuuksiin kuuluvat sekä työaikapankki että työaikaliukumien seuranta ja raportointi. Entryn TES-työajantulkinta tukee lähes kaikkia suomalaisia työehtosopimuksia, joten sen käyttöönotto on helppoa.

Blogi: Työaikapankki, työaikalainsäädäntö ja moderni työajanseuranta

Työaikapankki auttaa yhdistelemään työaikaa, vapaita ja vapaaksi muutettuja etuuksia. Joustava työaika on kilpailutekijä työnantajalle. Sen avulla työn ja vapaan yhdisteleminen on helpompaa ja työelämästä tulee joustavampaa.

Lue blogiteksti

Edullinen ja monipuolinen työajanseuranta­järjestelmä

Visma Entryn hinta perustuu valitsemaasi pakettiin sekä järjestelmän käyttäjien määrään. Ei piilokuluja! Valitse selkeistä tuotepaketeista tarpeisiisi sopiva ratkaisu ja kokeile sitä maksutta 14 päivää.

Entry Mini

Kevyt työajanseurantajärjestelmä yrityksille, jotka eivät tarvitse työajan tulkintaa tai räätälöityä palvelua.

9 € / kk

+ 2 € / käyttäjä / kk 

Kokeile maksutta

Entry Pro

Suosituin valinta

Monipuoliseen sekä mukautuvaan työajanseurantaan- ja tulkintaan. Sopii kaiken kokoisille yrityksille toimialariippumattomasti.

39 € / kk

+ 7 € / käyttäjä / kk 

Kokeile maksutta

Entry isoille yrityksille

Ratkaisu suuremmalle yritykselle tai ogranisaatiolle. Täysin räätälöity palvelukokonaisuus eri alojen tarpeisiin.

Pyydä tarjous!

 

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää Visma Entrystä? Ota yhteyttä!

 

Myynti

Pyydä tarjousta Visma Entrystä tai kysy järjestelmästä ja palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen; otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

Ma-pe klo 9-11 ja 12-16
+358 974 790 810 (mpm/pvm)
myynti.entry@visma.com

Koekäyttö

Kokeile Visma Entry -työajanseurantaa 14 päivän ajan! Koekäyttö on täysin veloitukseton, eikä sido mihinkään. Aloita kokeilu »

Sovellustuki

Mikäli asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin, saat nopeiten apua ottamalla suoraan yhteyttä sovellutukeen:

Ma-pe klo: 7-15
+358 974 790 800 (mpm/pvm)
tuki.devenor@visma.com

Löydät sovellustuen poikkeusaukioloajat 
täältä »